billiga fotbollströjor World Cup 2018

ساخت وبلاگ

Som vinnare av Golden Globe-priset, som en enastående talang bland veteranea och som ledare för det kroatiska landslaget är den 38-årige Modric fortfarande käan i Real Madrid och Kroatiens mittfältare, även om han inte kan mäta sig med sig själv på sin topp. Den senaste tiden har Saudi League frenetiskt spenderat pengar för att introducera superstjäveteraner, och Modric är också ett av målen. Det är underförstått att Saudiligan försett Modric med ett treårskontrakt med en årslön på 200 miljoner euro. Detta är en enorm frestelse för alla, men Modric valde att vägra. Han valde ändå sin älskade Real Madrid tröja.
Förra årets VM spelade Modric bra, ledde Kroatien genom två på varandra följande straffläggningar för att gå vidare, och besegrade även den största favoriten Brasilien. Trots att han förlorade i semifinalen fick han allas respekt. I Europa League-semifinalen mellan Kroatien och Nederländea bidrog Modric, iklädd en rutig fotbollströjor, inte bara med en passning och ett skott, utan orsakade också en straffspark, vilket var den största bidragsgivaren till Kroatiens avancemang till finalen. Den 38-årige Modric har fortfarande styrkan att tävla i topparenan.
Han har inga problem när klubbar ber honom att ta en lönesänkning av olika anledningar. När han erbjöds en årslön på 200 miljoner euro av Saudiligan tackade han nej. Att vilja gå i pension i Real Madrid har kanske aldrig bara varit ett vardagsprat, och pengar har aldrig varit en prioritet för Modric. Modric är en ren spelare. Det är tur för Kroatien och Real Madrid att ha en sådan spelare!

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : Real Madrid tröja,fotbollströjor, نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 80 تاريخ : شنبه 27 خرداد 1402 ساعت: 21:31

Den mycket efterlängtade Champions League-finalen hölls som planerat, och Manchester City vann till slut Champions League efter många misslyckanden. Rodris skott lade grunden för att Manchester City skulle vinna mästerskapet. Lukaku blockerade sin lagkamrats skott och missade chansen att kvittera. Ederson gjorde underbara räddningar om och om igen. Till slut slog Manchester City Inter Milan med 1-0, vann Champions League och krönte Triple Crown för första gången i lagets historia!
Innan spelstarten trodde omvärlden nästan enhälligt att man med Manchester Citys styrka definitivt skulle vinna mästerskapet. Men detta satte också Blue Moon Legion under en enorm psykologisk press. De Bruynes skada och pensionering har i hög grad påverkat Manchester Citys offensiva slut. Lyckligtvis hjälpte Rodris skott Manchester City att knacka på dörren för att vinna mästerskapet. Inter Milan inledde en hård kontring efteråt. Målvakten Ederson, som bar Manchester City tröja nr 31, gjorde dock underbara räddningar en efter en inför Inter Milans kombinerade anfall och hjälpte framgångsrikt Manchester City att hålla sina motståndare rena.
Tyvärr lyckades Lukaku, som kom från bänken iklädd en Inter matchtröja, inte hjälpa laget att göra mål den här gången och iscensatte återigen en klassisk scen. I ett anfall blockerade Lukaku av misstag en nick från nära håll från lagkamraten DiMarco i det lilla straffområdet. Detta påminde många fans om att han en gång blockerade Sanchez mål. I den 87:e matchminuten gick Lukakus nick direkt mot Edersons knä, och Inter Milan missade chansen igen. Inför en sådan scen visade alla uttryck av misstro.
Den här matchen visade ingen ensidig målstrid, men Manchester City har tur. De betalade för mycket för denna stora öronkåpa, och deras ansträngningar var inte förgäves. Det är synd för Inter Milan, de hade för många möjligheter, men de verkade inte gynnas av ödet. Men med Inter-spelaas prestationer förtjänar de allas respekt och applåder! Grattis till Manchester City för att ha vunnit diskanten!

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : Manchester City tröja,Inter matchtröja, نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 66 تاريخ : يکشنبه 21 خرداد 1402 ساعت: 21:42

Jag har alltid trott att jag skulle vänta på det officiella tillkännagivandet om Messi och Neymars avgång först, men jag förväntade mig inte att den 37-årige Ramos var den första som officiellt meddelade sin avgång. Men efter Ramos och Messis sista avskedsstation i Paris meddelade Paris tjänstemän också att Ramos och Messi kommer att lämna efter säsongens slut. Precis som Messi kommer Ramos också att byta fritt från Real Madrid till Paris sommaren 2021. De två före detta Real Madrid- och Barcelona-kaptenea kommer att ta av sig sina PSG-billiga fotbollströjor samtidigt i sommar när de ger sig ut på nästa etapp av sin resa .
Under de två säsongea i Paris Saint-Germain tröja spelade Messi 74 matcher i alla tävlingar och bidrog med 32 mål och 35 assist. Ramos spelade 57 matcher och gjorde 5 mål och 1 assist. De hjälpte laget att vinna två Ligue 1-titlar och en fransk supercup. I den senaste avskedsmatchen bidrog Ramos också med ett mål. Tyvärr vände Paris med 2-3 till slut. Och Messi hade inte lika tur. När Messis namn ringde igen blev han återigen utbuad av hemmafansen (chockad och oförstående). Han missade också en enda chans och en frispark i andra halvlek. gjorde mål.
Till nyheten om Ramos avgång ångrade många fans att Ramos förmåga som mittback är imponerande. Men i denna avskedsmatch höll Paris ingen avskedsceremoni för Messi och Ramos hemma. När kameran ställde sig inför Messi, log han och high-fivede sina lagkamrater och personal och sa adjö på ett enkelt sätt. Vart man ska gå hääst är fortfarande det ämne som folk är mest bekymrade över, men det finns fortfarande inget korrekt svar. Oavsett var de hamnar hoppas jag att de kan vinna fansens kärlek och njuta av fotbollen med glädje.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : billiga fotbollströjor,Paris Saint,Germain tröja, نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 101 تاريخ : يکشنبه 14 خرداد 1402 ساعت: 22:42

Mästerskapet i de fem stora ligoa säsongen 2022-23 är klart. I franska Ligue 1 spelade Paris 1-1 borta mot Strasbourg och vann ligatiteln en omgång före schemat. Messi gjorde 496 mål i karriären i de fem stora ligoa och överträffade Ronaldo och blev den bästa målskytten i de fem stora europeiska ligoas historia. Därför, på natten för mästaas kröning i Paris, blev Messi ämnets centrum.
Paris vann Ligue 1-mästerskapet så tidigt som väntat. Att möta Paris 9 mästerskap på 11 år och 5 mästerskap på 6 år, vilket folk är vana vid, lockar Messis milstolpe allas uppmärksamhet ännu mer. Målet mot Strasbourg är Messis 21:a mål i alla tävlingar under den andra säsongen av att bära Paris Saint-Germain tröja och det 496:e målet i karriären. Messi kommer att ha titeln kung för de fem bästa i ligahistorien. När Paris försvarade Ligue 1-mästaren nådde antalet mästare i Messis karriär 43, vilket knöt hans tidigare lagkamrat Alves och blev spelaren med flest mästerskap i fotbollshistorien. Även om Messi inte är en spelare som jagar statistik, har all statistik han skapat lämnat ett djupt minne för fansen som älskar honom.
Säsongen går mot sitt slut. Som 36-årig veteran kan Messi fortfarande visa en enastående prestation med 21 mål och 20 assist i alla tävlingar. Att vinna årets spelare i FIFA och vinna Lawrence-priset för andra gången är den mest kraftfulla uppskattningen för Messi under denna period. Det är nästan säkert att Messi tar av sig sin Ligue 1 billiga fotbollströjor i sommar. Messi behöver inte längre möta parisfansens buningar och fransk medias oförskämda attityd. Enligt rykten kan även Neymar lämna Paris i sommar, och Paris ska bygga om laget med Mbappe som käa. Därefter bör överföringen av Messi och Neymar vara i fokus för den största uppmärksamheten av alla fans.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : Paris Saint,Germain tröja,billiga fotbollströjor, نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 80 تاريخ : يکشنبه 7 خرداد 1402 ساعت: 22:48

خبرنامه